Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mistrovství kadetů 2012

mostecke_listy.jpg 


Mistři bowlingu se utkají na konci dubna na Benediktu Mostecký Benedikt bude ve svém hracím centru hostit 28. dubna od 9 hodin mistrovství ČR kadetů v bowlingu, které pořádá Česká bowlingová asociace pod záštitou náměstkyně mosteckého primátora Hany Jeníčkové.

Bude se na co dívat, hrát se tu bude bowling na té nejvyšší úrovni. Mistrovství se účastní hráči i hráčky od 15 do 21 let. Většina z nich již vlastní tituly mistrů ČR a reprezentují naši republiku nejen doma, ale i na evropských i světových soutěžích.

Za Bowlingový club Most nastoupí v kategorii kadetů k utkání o mistrovský titul Lukáš Hurych, Lukáš Homola, Jaroslav Lorenc, Pavel Procházka, Michal Mužík a Tomáš Plechata, kteří se na celostátních turnajích umísťují na předních místech. Most uvítá i bývalého hráče svého klubu a několikanásobného mistra ČR Jana Čepeláka, který je v současnosti členem klubu Bowland Olomouc. „Hráči, kteří zabojují v Mostě o mistrovský titul, již téměř všichni několikrát hodili Perfekt Game, tedy 300 bodů v jedné hře.

Můžeme tak čekat vysoká čísla a napínavé souboje ve finálové části,“ sdělil Mosteckým listům Josef Čepelák z Bowling clubu Most.

Podrobné informace lze najít na webu České bowlingové asociace www.czechbowling.cz.

Barbora Jeníčková